Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Δημοψήφισμα προανήγγηλε ο ΓΑΠ για τη νέα συμφωνία



Αρχές Ιανουαρίου η διεξαγωγή και πριν πάει για ψήφιση στη Βουλή


Κοινοβουλευτική ομάδα,ΠΑΣΟΚ,Γιώργος Παπανδρέου,ελληνικό δημόσιο χρέος,εθνικό συμ

Δεσμευτικό δημοψήφισμα για την επικύρωση της νέας δανειακής σύμβασης προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Ταυτόχρονα έθεσε θέμα ψήφους εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Λίγο πριν είχε εξαπολύσει μετωπική επίθεση κατά των τραπεζών αλλά και ιδιοκτητών ΜΜΕ που όμως είπε είναι ουσιαστικά χρεοκοπημένα αλλά θέλουν τις τράπεζες ανεξέλεγκτες για να μπορούν να εξασφαλίζουν θαλασοδάνεια.
Ο κ. Παπανδρέου κατέστησε σαφές ότι προτίθεται να εξαντλήσει την τετραετία και έως τότε να εφαρμόσει, όπως είπε, επιθετικά πλέον και όχι αμυντικά, όπως μέχρι τώρα το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.
Κάνοντας ουσιαστικά μια ομιλία προγραμματικών δηλώσεων διετίας ο πρωθυπουργός προανήγγειλε αλλαγές, πόθεν έσχες για όλους, αλλαγή εκλογικού νόμου ακόμη και προετοιμασία αναθεώρησης του Συντάγματος.
Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε εξ αρχής ότι οι αποφάσεις ήταν ιστορικές και τόνισε ότι τίποτα δεν θα είχε αποφασιστεί αν η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ δεν είχε πάρει τις ιστορικές αποφάσεις ψηφίζοντας το πολυνομοσχέδιο, πριν από δύο εβδομάδες. «Προασπίστηκε το εθνικό συμφέρον» είπε χαρακτηριστικά.
Η συμφωνία απομακρύνει την ανασφάλεια στη χώρα και επιβεβαιώνει τη θέση μας στο σκληρό πυρήνα του ευρώ, πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου.
«Δεν θριαμβολογούμε και δεν εφησυχάζουμε για τις σημαντικές αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών», τόνισε, προλογίζοντας τον πρωθυπουργό, ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Έξαρχος, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σύντομα, εκ νέου, η Κ.Ο. για να τοποθετηθούν και οι βουλευτές.

http://www.iefimerida.gr/
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs