Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Νέα πολιτική κίνηση ετοιμάζουν πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ


Μια νέα πολιτική κίνηση, στην οποία θα επιδιώξουν τη συνεργασία «όλων των προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου» θα προσπαθήσουν να συνθέσουν ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής με τους καθηγητές Αλέξη Μητρόπουλο, Νότη Μαριά και Νίκο Κοτζιά καθώς και τους Νίνα Κασιμάτη και Αντώνη Κοτσακά. Όλοι τους προέρχονται από το ΠαΣοΚ.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κουρουμπλής ήταν μέχρι πριν λίγους μήνες βουλευτής του ΠαΣοΚ και αποχώρησε καθώς αντιτάχθηκε στα μέτρα του μνημονίου ενώ οι κκ. Μητρόπουλος και Μαριάς συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. Η κυρία Νίνα Κασιμάτη και ο κ. Αντ. Κοτσακάς  ήταν μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ. Ο κ. Ν. κοτζιάς ήταν παλαιότερα στενός συνεργάτης του κ. Γ. Παπανδρέου.

Το απόγευμα σε ξενοδοχείο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την ιδρυτική διακήρυξη της νέας υπό σύσταση πολιτικής κίνησης, όπου εκτός από τα μέλη του προεδρείου μίλησαν και εκπρόσωποι κοινωνικών ομάδων, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα και η 14σέλιδη διακήρυξη.


http://www.reporter.gr/
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs