Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠαΣοΚ ζητεί το αυτονόητο: Την αποχώρηση από την κυβέρνηση


Η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠαΣοΚ ζητεί αποχώρηση από την κυβέρνηση
Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνάντηση στελεχών της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠαΣοΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ( Πηγή: ΑΠΕ)


Η χώρα οδηγείται σε μαζική φτωχοποίηση, είπε ο επικεφαλής Γ. Παναγιωτακόπουλος
Αποχώρηση του ΠαΣοΚ από την κυβέρνηση και καταγγελία των «μνημονιακών» πολιτικών οι οποίες οδηγούν σε «μαζική φτωχοποίηση» και καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας ζητεί η Αριστερή Πρωτοβουλία του Κινήματος, η οποία πραγματοποίησε την Κυριακή Πανελλαδική Συνδιάσκεψη Στελεχών.

Στην ομιλία του το Μέλος της Π.Γ. του ΠαΣοΚ και επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας, Γ. Παναγιωτακόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων: «Υποστηρίξαμε ότι η αναζήτηση λύσεων στο πλαίσιο των εντολών των εκβιαστών - δανειστών θα οδηγήσει τη χώρα σε μια κατάσταση μαζικής φτωχοποίησης, πλήρους εξάρτησης από τα μεγάλα ευρωπαϊκά τραπεζικά κεφάλαια, ολοκληρωτικής εκποίησης της δημόσιας περιουσίας».

Επίσης υπογράμμισε ότι χρειάζεται «οργανωτική ανασυγκρότηση του κινήματος σε νέες σύγχρονες βάσεις με κεντρικό άξονα τον επαναπροσδιορισμό της φυσιογνωμίας μας, χωρίς ''επισκέπτες'' και ''αλεξιπτωτιστές''.  Η Αριστερή Πρωτοβουλία επιφυλάσσεται να επανακαθορίσει τη στάση της αναφορικά με τα εσωτερικά του ΠαΣοΚ αλλά και απέναντι στην ηγεσία του Κινήματος».

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=479493
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs