Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Εμπλοκή Παπακωνσταντίνου στη νέα λίστα Λαγκάρντ - Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις


emploki-papakonstantinoy-sti-nea-lista-lagkarnt


Τέλος στο πολιτικό και δικαστικό «θρίλερ», που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, αναμένεται να δώσει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης για τις αλλαγές που έχουν εντοπισθεί μεταξύ των καταλόγων, εκείνου που έφτασε από το Παρίσι και εκείνου που έχει παραδοθεί νωρίτερα στις αρμόδιες αρχές. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου φέρεται πως έχει εμπλοκή στη νέα λίστα Λαγκάρντ, η οποία σε λίγη ώρα θα βρίσκεται στα χέρια του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη προτού σταλεί στον πρόεδρο της Βουλής.

Ο κ. Μεϊμαράκης βρίσκεται στη Βουλή και αναμένει τον φάκελο.

Αναλυτικότερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη πρωτότυπη λίστα Λαγκάρντ υπάρχουν τρεις επιπλέον φάκελοι με τέσσερα νέα ονόματα, τα οποία βρίσκονται στα χέρια του Ιωάννη Τέντε και θα ανακοινωθούν έπειτα από εντολή του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έχει ζητήσει να γίνουν άμεσα οι επίσημες ανακοινώσεις.

Τα τέσσερα αυτά ονόματα συνδεόνται με δύο τραπεζικούς λογαριασμούς, εκ των οποίων ο ένας περιέχει 1.222.000 δολάρια. Ο δεύτερος είναι κλειστός και δεν αναφέρεται ποσό.

Οι λογαριασμοί αυτοί συνδέονται με συγγενικά πρόσωπα, που παραπέμπουν σε πολιτικό. Το πολιτικό αυτό πρόσωπο είναι πρώην υπουργός σε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Το όνομά του παραπέμπει σε πρόσωπο, που έχει αποβιώσει, αλλά ο ίδιος βρίσκεται εν ζωή.

Όπως ελέχθη χαρακτηριστικά απο εισαγγελικούς κύκλους «κάποιος "έβαλε χέρι" στην πρώτη λίστα, που στάλθηκε από τη Γαλλία». Οι ίδιοι κύκλοι σημείωναν ότι δεν υπάρχει άλλη διαφοροποίηση στη δεύτερη λίστα, που παρελήφθη στις 20 Δεκεμβρίου από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών. 

Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, στο διαβιβαστικό έγγραφό τους δεν περιλαμβάνουν κανένα πόρισμα από τη σύγκριση, που έγινε στις λίστες, ενώ εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία.

Ν.Π

http://newpost.gr/
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs