Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Συγγενικό πρόσωπο πρώην υπουργού εντοπίστηκε στη νέα λίστα Lagarde



Του Παναγιώτη Στάθη

Σε πολιτικό πρόσωπο, πρώην βουλευτή και πρώην υπουργό σημαντικότατου υπουργείου που διατηρούσε σημαντικά ποσά στην τράπεζα HSBC παραπέμπει η πρωτότυπη λίστα Lagarde σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες που έρχονται στο φως. 

Αυτό αποκαλύπτουν τα τρία αρχεία που είχαν απαλειφθεί από την πρώτη λίστα που είχε φτάσει πριν από δυο χρόνια στο υπουργείο Οικονομικών και τα οποία εντοπίστηκαν στην πρωτότυπη λίστα που έφτασε πριν μια εβδομάδα στη χώρα μας. 

Σε αυτά τα τρία αρχεία περιέχονται τρία ονόματα τα οποία δεν είχαν εμφανιστεί μέχρι σήμερα καθώς και ένα ακόμη το οποίο προέκυψε μετά από διασταύρωση που έκαναν οι ελληνικές αρχές μέσω του taxis. Το πρόσωπο αυτό, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, είναι συγγενικό πρόσωπο πρώην υπουργού ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν είναι εν ενεργεία και δεν έχει διατελέσει πρωθυπουργός ή αρχηγός κόμματος.

Η ίδια πηγή επιβεβαιώνει ότι η όποια αλλοίωση έγινε εντός της ελληνικής επικράτειας –προφανώς από ελληνικά χέρια– αφού υπήρξε ρητή διαβεβαίωση από τις γαλλικές αρχές ότι το δεύτερο αρχείο που εστάλη πρόσφατα είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που είχε σταλεί πριν από δυο χρόνια. Μάλιστα κατά την παραλαβή της λίστας υπάλληλος του γαλλικού υπουργείου οικονομικών τοποθέτησε το δίσκο σε laptop και έδειξε τα αρχεία στην ελληνική αντιπροσωπεία που είχε μεταβεί εκεί για να την παραλάβει.

Τα τέσσερα αυτά πρόσωπα τα οποία συνδέονται μεταξύ τους αναφέρονται σε δυο λογαριασμούς ο πρώτος εκ των οποίων παρουσιάζει κατάθεση 1.022.000 δολαρίων. Ο δεύτερος είναι «κλειστός» και δεν μπορεί να εξακριβωθεί το ποσό που περιέχει.

Η ίδια πηγή επιμένει μάλιστα πως το συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.



Πηγή:www.capital.gr
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs