Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Διαψεύδει το ΥΠ.ΟΙΚ. το δημοσίευμα του Reuters - Κανονικά, ισχυρίζεται, η επίσκεψη της τρόικας την επόμενη εβδομάδα



Κανονικά η επίσκεψη της τρόικα την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα
Ο Πολ Τόμσεν από το ΔΝΤ   (Φωτογραφία:  Icon )

Αθήνα
Κανονικά αναμένονται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικα, αλλά και οι επικεφαλής τους, προκειμένου να συνεχισθεί η πέμπτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.
Αρμόδια στελέχη του υπουργείου Οικονομικών μιλώντας στο in.gr διέψευσαν πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα και οι οποίες μιλούσαν για αγεφύρωτο «χάσμα» μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και τρόικας, το οποίο και καθυστερεί την έλευση των στελεχών της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ στην Αθήνα.
Τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικα έχουν προγραμματισμένα ραντεβού στην Αθήνα από την προσεχή Δευτέρα με στελέχη των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Ανάπτυξης  και Υγείας, αλλά και με αξιωματούχους της Τράπεζας της Ελλάδος τα οποία θα διεξαχθούν κανονικά.

Κύκλοι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου επιβεβαίωναν, επίσης, ότι τα τεχνικά κλιμάκια είναι προγραμματισμένο να φτάσουν στην Αθήνα τη Δευτέρα και να πιάσουν δουλειά από την Τρίτη.
Πρέπει να τονιστεί πως τόσο ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Πάνος Τσακλόγου, όσο και η γενική γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Χρ.Παπακωνσταντίνου βρίσκονται στις Βρυξέλλες τις τελευταίες ημέρες και έχουν διαρκείς επαφές και διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών θεσμών για το ελληνικό πρόγραμμα.

Θανάσης Κουκάκης
Newsroom ΔΟΛ
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs