Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Επεκτείνονται οι καταλήψεις από φιλορώσους στην ανατολική Ουκρανία

Επεκτείνονται οι καταλήψεις από φιλορώσους στην ανατολική Ουκρανία
Ένοπλοι στο Σλαβιάνσκ, που βρίσκεται υπό τον έλεγχο φιλορώσων μαζί με άλλες πόλεις στα ανατολικά της Ουκρανίας   (Φωτογραφία:  Reuters )
 
 
Κίεβο
Το τοπικό αρχηγείο της αστυνομίας και το κτίριο της δημοτικής διοίκησης στην Κοστιαντίνιβκα της ανατολικής Ουκρανίας κατέλαβαν φιλορώσοι ένοπλοι, σύμφωνα με την ουκρανική κυβέρνηση. Παράλληλα, στο Σλαβιάνσκ συνεχίζεται το θρίλερ με τους παρατηρήτες του ΟΑΣΕ, με τους ενόπλους που τους κρατούν να λένε ότι χρειάζονται «περαιτέρω συνομιλίες» για να απελευθερωθούν.
Θερμό είναι και το διπλωματικό πεδίο: Νέες κυρώσεις σε βάρος της Μόσχας αργότερα εντός της ημέρας προαναγγέλλει ο Μπαράκ Ομπάμα.

Τη Δευτέρα, το ουκρανικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι ομάδα περίπου 30 ενόπλων εισέβαλε το πρωί στο τοπικό αρχηγείο της αστυνομία στην Κοστιαντίνιβκα. Η πόλη βρίσκεται στην περιφέρεια του Ντονέτσκ.

Λίγο αργότερα, δεύτερο κτίριο στην ίδια πόλη, το κτίριο της δημοτικής διοίκησης, τέθηκε επίσης υπό τον έλεγχο φιλορώσων ενόπλων, σύμφωνα με εκπρόσωπο της περιφέρειας.

Ανταποκριτής του Reuters ανέφερε ότι στη δεύτερη περίπτωση είδε ομάδα περίπου 20 ατόμων που φορούσαν μάσκες και στολές παραλλαγής.
 
Newsroom ΔΟΛ
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs